Gratis energitjek

Få et gratis energitjek af din bolig i Favrskov kommune

Energitjekket vil blive udformet som en BedreBolig-plan, og gennemføres af en uvildig ener­girådgiver fra Energitjenesten. Besøget vil foregår indenfor normal arbejdstid, efter aftale med Energitjenesten.

Har du en bolig, som du ønsker, at forbedre energi– eller komfortmæssigt i større eller mindre grad? Og ønsker du et bedre overblik over, hvilke tiltag der ”batter noget” og hvordan de prioriteres? Så har du mulighed for at få lavet en BedreBolig-plan.

Du får en gratis energigennemgang af din bolig, der udføres af en uvildig energikonsulent. Efter besøget samler energikonsulenten resultaterne i en BedreBolig-plan. En BedreBolig-plan er en rapport, der beskriver de energi– og komfortforbedringer, som er aktuelle for netop din bolig. Rapporten indeholder også en oversigt, som viser de årlige besparelser sammenholdt med de nødvendige investeringer og muligheder for tilskud.

Hvad spørger vi om? Vi spørger om dit energiforbrug det seneste år, og vil gerne have en kopi af årsopgørelserne på el og varme.

Når du trykker SEND på nedenstående formular sendes dine oplysninger til Energi-tjenesten i Favrskov Kommune. De vil kontakte dig for nærmere aftale om dato og tidspunkt.

JA TAK! Jeg ønsker et gratis energitjek af min bolig.

Vejnavn, postnummer

Tilmelding til et gratis energitjek kan også ske skriftligt via denne folder: