Bestyrelse

Bestyrelsen for Hadbjerg Borgerforening har fokus på at sætte gode rammer for sociale arrangementer og for fællesskabet generelt. Vi ønsker derfor også at videreudvikle byens fantastiske samlingssteder ved hjælp af frivillige kræfter og fondsstøtte.

Bestyrelsen kan kontaktes på mailen hadbjergborgerforening@gmail.com.

Nedenfor kan I se præsentation af alle bestyrelsesmedlemmerne med kontaktoplysninger.

Jeg hedder Alex Høgh Nielsen og er formand.

Jeg er 39 år og bor med min hustru og 3 børn på Rødkælkevej 2.
Jeg arbejder til daglig med at rådgive BESTSELLER´S brands indenfor digital forretningsudvikling. Jeg ønsker at hjælpe med at udvikle en professionel bestyrelse, der kan facilitere viden, netværk og midler til de projekter og frivillige, der skaber værdi for alle byens borgere.

Mit tlf.nr. er 3085 3469.

Jeg hedder Palle Lindkvist og står for udlejning af forsamlingshuset.

Jeg kan kontaktes på mobil: 2073 8749.

Jeg hedder Pernille Facius og er sekretær.

Jeg er 36 år og bor med min mand og vores to små piger på Bavnehøjvej 132, som min mand og jeg selv har været i gang med at sætte i stand de sidste år. Jeg arbejder til dagligt som jurist i det offentlige i Aarhus.

Mit tf.nr. er 23401627.

Jeg hedder Michelle Bihl.

Jeg er 31 år og bor på Svalevej med min mand Thomas og vores søn Tristan på 3 år. Til dagligt arbejder jeg hos TDC Erhverv som salgskonsulent.

Mit tlf.nr. er 2066 2589.

Jeg hedder Torben Ellegaard Andreasen og er kasserer.

Jeg er 44 år og bor på Rødkælkevej med min kone Stine og vores to piger. Jeg er sygeplejerske og arbejder på DCPT på Aarhus Universitetshospital. Jeg synes det er vigtigt, at vi holder fast i og udvikler de nære sociale arrangementer og grønne områder, som vores by har at byde på.

Mit tlf.nr. er 6169 4181.