Generalforsamling 2022

Vil du høre om kommende arrangementer i byen, om vores ønsker til udvikling af Hadbjerg Skov og forsamlingshuset, så kig forbi til generalforsamlingen i Hadbjerg Borgerforening

den 23. februar 2022 kl. 19 i Hadbjerg Forsamlingshus.

Dagsorden kan ses nedenfor. Regnskab, budget og forslag til vedtægtsændringer vil blive lagt på hjemmesiden senest 14 dage før, sådan at man selv kan printe dokumenterne efter behov.

Hvis I har punkter til dagsordenen, er I velkommen til at sende dem til os.

Fællesspisning før generalforsamling

Inden generalforsamlingen mødes vi til aftensmad og hygge kl. 18.

Menuen står på langtidsbraiseret oksesteg. Hertil små saltbagte kartofler, ovnstegte rodfrugter i marinade og rødvinssauce. Desuden tzatziki. Til dessert er der italiensk ”tiramisu” moccakage med kakaodrys anrettet på fad og pyntet med honning melon.

Der er en egenbetaling på 50 kr for voksne og 1 kr for børn, der skal overføres til MobilePay 36575.

Deltagelse kræver tilmelding senest 10 dage før på mail hadbjergborgerforening@gmail.com

Der er et max på 50 personer.