OBS. Energitillæg til og med april 2023

På grund af de stigende forbrugspriser ser vi os nødsaget til at indføre et energitillæg ved udlejninger, der bliver lagt oveni den almingelige lejepris. Tillægget er som følger:

• Dagsleje: 500 kr.
  • Weekendleje: 1000 kr.

Weekendleje (fredag kl. 16 – søndag kl. 16):

• Medlem: 1.900 kr.
  • Ikke medlem: 2.650 kr.
  • Tillægsdag 500 kr.

Dagsleje (mandag – torsdag):

• 900 kr.

Inkluderet i prisen:

Priserne inkluderer udover leje af lokalerne også forbrug til gas og el samt til rengøring.

Lejen inkluderer opvaskemiddel, kaffefiltre, sæbe, toiletpapir, sække til affald, service, inventar, salt og peber, samt bortskaffelse af almindeligt affald i forbindelse med leje.

Lejen inkluderer ikke kaffe, dug, servietter, levende lys, pynt, viskestykker og klude.

Øvrigt:

For at kunne leje forsamlingshuset til medlemspris skal lejer have været medlem af borgerforeningen i 19 måneder og have betalt kontingent inden 1. juni. Der gælder dog særlige regler for nye tilflyttere.

Betaling sker via Sparekassen Kronjylland, reg. nr.: 9326 konto nr.: 0011549748 eller via MobilePay: 36575 – Hadbjerg Borgerforening.