Kategorier
Forside

HØST-blad oktober 2022

“Selvom vi i Danmark er verdenskendte for vores hygge, har vi alligevel taget den amerikanske halloweentradition med gys og uhygge til os i stor stil. Den giver os mulighed for fællesskab med sjov og ballade midt i efterårsmørket. Vi kan klæde os ud, pynte hus og have med spindelvæv og edderkopper og lave flotte, udskårne græskar, der lyser op i den mørke tid. Det er en særlig aften, når børnene går rundt til “slik eller ballade”, og der er chance (eller risiko) for et ekstra gys i nogle hjem. Også i år kan børnene i HØST-området samles til en gyselig fest, når grumme gode kræfter inviterer til halloweenfest i Ødum.


En anden smuk tradition er folkekirkens århundredgamle markering af allehelgen, som finder sted den første søndag i november. Her skabes rum for at mindes kære, der er gået bort, og plads til sorgen i samvær med andre.

Nu kan kirke og idrætsforening i fællesskab snart indvie områdets nye kultur- og idrætshus og dermed skabe endnu mere plads til forskellige aktiviteter og arrangementer. Find invitationen i dette nummer, og læs meget mere om områdets arrangementer, tiltag og nye ansigter.”

Læs bladet her: http://www.agurk.dk/bugge/mbk/hoest/2022_10.pdf